Supă de roşii cu tăiţei de casă
Ingrediente
- 1,5 kg roşii
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 1 pastârnac
- 1 ţelină mică
- 1 legătură de mărar
- ulei
- sare
- piper
Pentru tăiţei:
- 1 ou
- făină cât cuprinde
- sare
Mod de preparare
Se prepară întâi aluatul pentru tăiţei pentru că trebuie să stea puţin să se usuce: se bate bine oul cu sare şi apoi se adaugă făină până obţinem o bilă de aluat nelipicios football manager 2019 online herunterladen. Se întinde în foaie subţire pe masa înfăinată, apoi se taie la lăţimea dorită şi se fac fâşiuţe subtiri. Se lasă la uscat.
Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei herunterladen. Se adaugă şi morcovii, păstârnacul şi ţelina rase pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se mai călesc câteva minute împreună, apoi se adaugă apă gta 5 kostenlos auf handy downloaden. Se lasă legumele să fiarbă.
Roşiile se spală şi se pun pentru 1 minut în apă clocotită, ca să se poată curăţa mai uşor de piele. Se dau apoi la robot ca să obţinem un sos gros… sau un suc… Se toarnă peste legume gratis fl studio downloaden. Se adaugă acum şi tăiţeii în supă. Se lasă să fiarbă cam 15-20 de minute, apoi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se dă vasul de pe foc şi se pune mărarul tocat mini games pc kostenlosen.
E bună şi caldă şi rece.
Poftă bună!
Cristina a zis:
Delicioasa!
28 august 2011 , 22:10