Tort cu mere, vişine şi cremă de zahăr ars
- Timp preparare: 1 zi sau mai mult
- Complexitate: Medie
- Buget: Mediu
E un tort delicios, răcoritor şi uşor…
Ingrediente
Blat:
- 3 ouă
- 100 g zahăr
- 100 g făină
- 20 ml apă
- 20 ml ulei
- 1/2 plic praf de copt
- 1/2 păstaie de vanilie
Crema de zahăr ars:
- 1 cană de zahăr
- 8 ouă
- 800 ml lapte
- 8 linguri de zahăr
- 1/2 păstaie de vanilie
- 4 mere mari
- 1 ceaşcă cu vişine fără sâmburi
Ornare:
- 1 plic praf de cremă de vanilie cu preparare la rece
- 250 ml frişcă lichidă
- 3 linguri zahăr pudră
Mod de preparare
Zahărul se caramelizează cu câteva picături de apă. Când am obţinut un caramel clar şi deschis la culoare se toarnă în tava 25/35 cm. Se dă deoparte tera online herunterladen.
Merele spălate şi curăţate de coajă se taie în feliuţe subţiri. Se pun peste caramel şi se dă tava la cuptor pentru 20 de minute. Se adaugă apoi şi vişinele filme downloaden legal kaufen. Se lasă deoparte.
Ouăle se bat întregi cu zahărul, se adaugă vanilia şi laptele rece. Se omogenizează bine şi se toarnă peste stratul de caramel, mere şi vişine arabic music mp3 download kostenlos. Se dă tava la cuptor până se leagă compoziţia.
Între timp se prepară aluatul pentru blat: albuşurile se bat spumă tare cu zahărul. Gălbenuşurile se freacă cu ulei, se adaugă apa şi vanilia popcorn time downloaden op ipad. Se încorporează în spuma de albuşuri, apoi se adaugă făina cernută cu praful de copt. Se amestecă uşor totul şi se toarnă peste crema de zahăr ars video from internet for free. Se dă tava din nou la cuptor până ce blatul e gata. Se dă tortul la rece până a doua zi când se răstoarnă pe un platou şi se ornează cu crema pregătită din praf, lapte şi zahăr pudră herunterladen.
Poftă bună!
gaby_d a zis:
Wooow, ce bine arataaa!!!
14 iulie 2011 , 00:41