Pui cu ciuperci în sos cremos
Ingrediente
1 pulpă de pui
jumătate de piept mare de pui
1 conservă de ciuperci
200 ml smântână de gătit
100 ml lapte
2 linguri parmezan ras fin
1 fir de ceapă verde
1 fir de usturoi verde
sare
piper
cimbru uscat
oregano uscat
boia dulce
ulei
Mod de preparare
windows 10 32 bit herunterladenCarnea se porţionează şi se condimentează cu sare, piper, cimbru, oregano şi boia.
Bucăţile se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile până sunt bine pătrunse outlook exchange freigegebene ordner herunterladen.
Separat se călesc ceapa şi usturoiul verde tocate mărunt.
Se adaugă smântâna de gătit, lapele, ciupercile şi parmezanul , sare şi piper după gust şi se lasă câteva minute la foc mic herunterladen.
Când carnea este gata se pune în sosul de ciuperci.
Se serveste preparatul cald.
Poftă bună!