Spaghetti cu bacon şi sos de smântână
Reteta face parte din categoria ,,paste cu ce mai găsim prin frigider,,.
Ingrediente
200 g spaghetti
10 felii subţiri de bacon
1 ceapă mică
1 căţel de usturoi
ulei
sare
piper
1 roşie mare
250 ml smântână de gătit
50 g parmezan ras + extra pentru servit
câteva capere
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se călesc la foc mic în puţin ulei ceapa şi usturoiul tocat mărunt.
Se adaugă baconul tăiat cubulețe herunterladen.
Între timp roşia se opăreşte, se curăţă de coajă şi i se scoate miezul moale, iar pulpa se taie şi ea cubulețe.
Se adaugă peste bacon herunterladen.
Se căleşte totul pentru câteva minute, apoi se adaugă smântâna de gătit şi parmezanul ras.
Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se adaugă pastele fierte sky store herunterladen.
Se amestecă bine şi se servesc cu parmezan ras deasupra şi câteva capere.
Poftă bună!