Pavlova cu cremă de vanilie
Ne era poftă de ceva bun, aşa că am pregătit o delicioasă bezea cu cremă de vanilie,peste care am aruncat nişte bucăţele de ananas, câteva coacăze roşii şi acrişoare şi zmeurele parfumate. Ştiu ca o să vă luaţi de praful de cremă, dar se mai acceptă din când în când câte o excepţie….:)
Ingrediente
3 albuşuri mari
150 g zahăr tos fin
1 linguriţă de oţet
1 lingură de amidon
2 fiole esenţă de vanilie
coaja rasă de la o jumătate de lămâie
Crema:
1 plic Creme Ole de vanilie
150 ml suc de ananas din conservă
250 ml lapte rece
Decor:
bucăţele de ananas din conservă
zmeură
coacăze
ciocolată albă rasă
Mod de preparare
Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare.
Se adaugă treptat zahărul, esenţele şi coaja rasă de lămâie şi se bate totul foarte bine disney channel app zum herunterladen.
Se adaugă oţetul şi după ce s-a încorporat bine bine, se adaugă amidonul cernut.
Se întinde bezeaua sub forma dorită pe o hârtie de copt şi se dă la cuptorul preîncălzit la 100 grade pentru o oră şi jumătate (eu am folosit încălzirea sus-jos) herunterladen.
Când a expirat timpul, stingem aragazul şi lăsăm bezeaua înăuntru cu uşa întredeschisă.
Crema o preparăm din lapte dulce rece, suc de ananas şi praf Creme Ole de vanilie herunterladen. O batem cu mixerul până capătă consistenţă.
Se pune blatul răcit pe un platou, se adaugă crema şi se presară deasupra fructele.
Se ornează cu ciocolată albă rasă freeware video.
Poftă bună!