Tort diplomat
Am ales o variantă rapidă şi uşoară de tort diplomat. Adică fără blat . nici măcar din pişcoturi şi cu smochine dintr-o delicioasă dulceaţă. Perfect pentru o frumoasă şi călduroasă zi de vară!
Ingrediente
Pentru forma detaşabila de 18 cm :
1 plic praf Creme Ole de vanilie
300 ml lapte rece
300 ml frişcă lichidă
1 plic zahăr vanilat Bourbon
1 plic si jumătate de gelatină granule
1 fiolă esenţă de vanilie
3 linguri stafide
smochine sau alte fructe din dulceaţă scurse de sirop
fructe proaspete pentru decor
Mod de preparare
Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele.
Se pregateste budinca de vanilie la rece din lapte, praf şi esenţă de vanilie herunterladen.
Se bate frişca spumă nu foarte tare împreună cu zahărul Bourbon.
În crema de vanilie de adaugă frişca bătută, apoi gelatina pe care am pus-o după hidratare la foc mic până s-a încălzit şi dizolvat anno 1404 venedig for free.
Se amestecă bine, după care se adaugă stafidele şi fructele din dulceaţă.
Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu folie de plastic nieuwe emoji downloaden.
Se dă la rece pentru 4-5 ore, după care se poate răsturna pe un platou şi se poate orna după preferinţă.
Poftă bună!