Fusilli cu sos de roşii,cârnaţi şi fasole cannellini
Minunatele paste de grâu dur Baneasa m-au inspirat să pregătesc acest fel de mâncare rapid şi foarte gustos.
Ingrediente
250 g paste de grâu dur (orice formă)
1 cârnat trandafir
1 ceapă
câţiva morcovi baby
suc de roşii
1/2 conservă roşii cuburi decojite
1/2 conserva fasole cannellini
1 ceşcuţă de vin roşu
1 căţel mare de usturoi
sare
piper
cimbru
ulei
supă de pui
Mod de preparare
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă rondelele de cârnat şi se rumenesc împreună.
Se toarnă apă sau supă de pui cam 1 cană şi jumătate herunterladen. Se lasă să fiarbă la foc mic pentru 10 minute, după care se adaugă morcoviorii taiaţi rondele,sucul de roşii, roşiile cubuleţe, vinul, usturoiul, sare, piper şi cimbru şi lăsăm sosul să mai scadă movies on fire tv stick.
Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi se scurg şi se adaugă peste sosul consistent.
Se dă vasul deoparte de pe foc şi se adaugă fasolea scursă happy birthday for free.
La servire se presara deasupra rondele de codiţe de ceapă verde.
Poftă bună!