Ciorbă de potroace la Crock Pot
- Timp preparare: Peste 3 ore
- Complexitate: Uşoară
- Buget: Ieftin
Este prima reţetă din cele 5 pe care am fost provocată de către minunatul Bucătăraş.ro, să le pregătesc la minunata oală minune. Slow cooker-ul Crock Pot găteşte simplu, gustos şi sănătos. Datorită tehnicii de gătit, ingredientele îşi vor păstra vitaminele şi gustul. Ciorbele, tocăniţele şi deserturile delicioase vor fi gătite şi păstrate la cald, numai bune de a fi puse pe masa familiei. Merită să facă parte din colecţia de aparate de bucătărie, astfel că vom mânca mai gustos şi mai sănătos!
Ingrediente
500 g carne pui (spinări, aripi, inimi, pipote)
2 morcovi
1 ceapă
1 ardei gras
1 ţelină mică
1 păstârnac
1 cartof mare
2 roşii decojite
pastă de tomate
borş după gust
sare
piper
leuştean proaspăt
Mod de preparare
Se spală carnea şi se pune în vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l cu 1,5 l apă android email anhänge nicht herunterladen.
Se setează pe aparatul Crock Pot slow pentru 2 ore.
Când timpul a expirat se adaugă toate legumele curăţate şi tocate cubuleţe şi se setează aparatul pe high pentru 4 ore audible manager downloaden.
Cu 15 minute înainte de terminarea timpului se adaugă pasta de tomate, borşul, sare şi piper.
La sfârşit adaugăm verdeaţa tocată mărunt about you app herunterladen.
Poftă bună!