Spaghetti cu sos ragu de pui şi parmezan
Reţetă simplă de paste delicioase, cu un minunat sos ragu, imbogăţite cu spectaculosul parmezan!
Ingrediente
2 pulpe de pui
200 g spaghetti
2 fire de ceapă verde
1 morcov
1 ceşcuţă de vin roşu
1 căţel de usturoi
1 conservă de pulpă de roşii
sare
piper
parmezan ras
1 lingură de ulei
Mod de preparare
Pulpele de pui se pun la fiert în apă rece.
Când sunt gata se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj kostenlose games downloaden.
Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid uturoiul , cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu chiuri mici.
Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust battlefield herunterladen kostenlos.
Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.
Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra spardasecureapp pc herunterladen.
Poftă bună!