Cuş-cuş cu nuci şi pesmet
Am tot văzut reţeta asta în ultima vreme pe site-uri şi am zis să încerc şi eu să fac, mai ales că nu mâncasem niciodată. Foarte bune sunt! Sigur mai repet figura!
Ingrediente
- 250 g cuş-cuş Băneasa
- 150-200 g nuci
- zahăr după gust
- 2-3 linguri cu pesmet
- coaja rasă de la jumătate de lămâie
- 1 pliculeţ zahăr vanilat Bourbon
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare
avast browser downloadenCuş-cuş-ul se fierbe conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Nucile se prăjesc un pic în cuptor, apoi se macină fin. Se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat , coaja de lămâie şi pesmetul pc watches for free.
Pastele fierte, se scurg şi se amestecă cu uleiul, apoi se încorporează nucile măcinate cu zahărul şi restul ingredientelor.
Se pot încălzi un pic sau se servesc reci flash katalog downloaden.
Poftă bună!