Supă-cremă de legume cu paste umplute cu carne
Cu această reţetă particip la concursul Băneasa lansat de Cristina Toth pe blogul ei ,,www.divainbucatarie.ro,,. E foarte gustoasă şi uşoară!
Ingrediente
- 1/2 piept de pui cu os
- paste Baneasa conchiglie
- 2 fire de ceapă verde
- 1 ceapă uscată
- 2 morcovi
- 1 telina mică
- 1 pastarnac
- 1 dovlecel
- 1 cartof mare
- 150 ml smântână de gătit
- pătrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Se curăţă legumele, se taie bucăţi şi se pun la fiert în mai multă apă împreună cu osul de la piept (pentru gust).
Separat se fierb pastele pe jumătate în apă cu sare şi puţin ulei fitness cancellation template for download.
Pieptul de pui se toacă, se amestecă cu sare, piper şi puţină ceapă verde. Pastele aproape fierte se umplu cu carne, apoi se dau rapid prin făină şi se pun din nou la fiert la foc micuţ în supă luată de la legume herunterladen. Când sunt gata se strecoară şi se lasă deoparte.
Legumele fierte şi scurse de supa( care se păstrează), se pun în vasul robotului cu verdeaţa, smântâna de gătit,puţin ulei, sare şi piper după gust şi se pasează până se obţine supa-cremă, adăugând supă până obţinem consistenţa dorită herunterladen. Se mută înapoi în vasul în care au fiert legumele şi se amestecă uşor cu pastele umplute.
Se serveşte caldă.
Poftă bună!