Musaca
O reţetă simplă, aşa cum v-am obişnuit,dar foarte gustoasă. Vinul roşu şi usturoiul din compoziţia de carne, îi dau o aromă extraordinară. Luaţi de gustaţi!
Ingrediente
Mod de preparare
Se curăţă cartofii, se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare herunterladen.
Ceapa şi usturoiul se toacă mărunt şi se călesc în ulei, apoi se adaugă carnea şi se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea, apoi se adaugă apă cât să o acopere, vin, foi de dafin şi se lasă să fiarbă herunterladen. Când lichidul a scăzut, se adaugă cubuleţele de roşii, sare şi piper easy wireless setup downloaden. Se mai lasă câteva minute pe foc, apoi se dă vasul deoparte.
Cartofii fierţi se scurg de apă, se un într-un castron încăpător şi se lasă să se răcească puţin herunterladen. Se adaugă 2 ouă bătute cu 100 ml smântână de gătit , pătrunjel tocat, sare şi piper.
Într-un vas de cuptor tapetat cu hârtie de copt se pune jumătate din cantitatea de cartofi, toată compoziţia de carne, apoi restul de cartofi videos von insta herunterladen. Deasupra se toarnă celelalte 2 ouă bătute cu smântâna de gătit şi caşcaval ras.
Se dă vasul la cuptor până prinde deasupra o crustă aurie bea sicherheitstoken herunterladen.
Se serveşte cu salată la alegere!
cornelia a zis:
retete extraordinar de gustoase
19 decembrie 2013 , 17:03