Vinete umplute
Am primit cadou nişte vinete albe mititele. Şi pentru că umplute nu am făcut niciodată, şi pentru că aveam nişte cărniţă friptă de cu o seară înainte….m-am gândit să încerc.Am găsit multe reţete, însă eu am ales să le fac fără sos….adică mai rapide. Sunt foarte bune, chiar am fost încântată de rezultat. Încercaţi şi voi!
Ingrediente
- 2 vinete
- carne de pui preparată (fiartă,friptă)
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- caşcaval ras
- pastă de roşii
- sare
- piper
- usturoi
Mod de preparare
Se îndepărtează codiţele vinetelor, apoi se spală şi se taie în două pe lung. Se scobesc de miez lăsând pereţii nu foarte subţiri. Se pun jumătăţile într-o tavă unsă cu ulei şi se dau la cuptor la foc mic până se pregăteşte umplutura herunterladen.
Se călesc în ulei ceapa şi usturoiul tocate, apoi se adaugă canea tăiată foarte mărunt, la fel şi miezul vinetelor (se poate folosi şi robotul de bucătărie pentru tocat rapid) shockwave player herunterladen. Se pune şi pasta de tomate desfăcută cu apă şi se lasă la foc potrivit până scade sosul. Se potriveşte apoi gustul cu sare şi piper şi se presară puţin pătrunjel tocat şi puţin caşcaval ras fin sims 4 erweiterungen kostenlos herunterladen.
Jumătăţile de vinete se umplu, apoi se presară deasupra caşcaval ras şi se dau din nou la cuptor cam 10 minute.
Se servesc calde.
Poftă bună dj kostenlos herunterladen!
Cristina a zis:
Arata foarte bine!
4 iulie 2013 , 20:30
Dana a zis:
legumele umplute, ce preparate minunate !
5 iulie 2013 , 06:06