Stufat de pui
E prima dată când pregătesc mâncarea asta.Am profitat de faptul ca tarabele din piaţă sunt pline de verdeţuri. A ieşit delicioasă, se face uşor şi e bună şi caldă şi rece,ca atare, cu pâine sau mămăliguţă.
Ingrediente
- 1/2 piept mare de pui
- 2 legături ceapă verde
- 2 legături usturoi verde
- 4 roşii decojite
- 1 lingură pastă de tomate
- mărar proaspăt
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
gratis ebook downloaden pdfSe pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.
Se adaugă apoi ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe herunterladen.
Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.
Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul bücher von icloud herunterladen.
Se presară la sfârşit mărar proaspăt tocat.
Se serveşte cald sau rece.
Poftă bună!
Rocsy Ciobanu a zis:
Se vede ca pui suflet in tot ce gatesti pentru toate iti ies delicioase. Nemaipomenit stufatul!
28 aprilie 2013 , 20:47