Ficăţei la tigaie
Nu mai pregătisem de ceva timp nişte ficăţei. Mie imi plac preparaţi cât mai simplu. De aceea i-am preferat la tigeie şi bine condimentaţi cu sare, piper şi boia iute.
Ingrediente
- 500 g ficăţei de pui
- sare
- piper
- boia iute
- ulei
Mod de preparare
free of eleven yourselfFicăţeii de pui se curăţă, se spală şi se pun la fiert pentru 15 minute.
Se scot pe un prosop absorbant ca să se scurgă de surplusul de apă need for speed most wanted herunterladen.
Se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia şi se pun la prăjit în tigaia cu ulei încins. Se acoperă cu un capac şi se întorc din când în când până se rumenesc frumos twitter app android.
Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.
Poftă bună!
Poliana a zis:
Mie imi plac mult ficateii, dar si eu mai uit sa-i pregatesc 🙂
1 noiembrie 2012 , 08:31