Gogoşi greceşti
Sunt de fapt gogoşi din aluatul opărit pentru eclere. Se servesc cu miere şi scorţişoară măcinată.
Ingrediente
- 1 şi 1/2 cană de apă
- 1 cană de făină
- 100 g unt
- 2 ouă
- puţină sare
- ulei pentru prăjit
Pentru servit:
- miere
- scorţişoară
Mod de preparare
letters available for freeSe pune apa la fiert cu untul şi un praf de sare. Când clocoteşte se adaugă făina toată odată şi se amestecă energic ca sa nu se facă cocoloaşe. Se pune aluatul la răcit photos from icloud.
Când e bine răcit se pun pe rând ouăle amestecând foarte bine după fiecare.
Se pune ulei la încins şi se puen aluat cu linguriţa.Gogoşelele se rumenesc rapid pe toate părţile, apoi se scot pe şervete de hârtie ca să absoarbă surplusul de ulei herunterladen.
Se servesc cu miere şi pudră de scorţişoară.
Poftă bună!