Brioşe negrese cu ciocolată, vişine şi cocos
Reţeta de bază am luat-o din revista GoodFood. Şi pentru că aveam vişine,şi pentru că îmi plac în combinaţie cu ciocolata…a ieşit ce vedeţi.
Ingrediente
Pentru 10 brioşe :
- 150 g ciocolată amăruie
- 125 g unt
- 200 g zahăr
- 2 ouă
- 100 g făină
- 1 fiolă esenţă de vanilie
- 200 g vişine fără sâmburi
- 2 linguri nucă de cocos plus extra
- ciocolată albă pentru decor
Mod de preparare
Se pun la foc foarte mic untul, ciocolata şi zahărul şi se amestecă până s-au topit.
Se dă deoparte de pe foc compoziţia şi se toarnă într-un castron audiodatei downloaden. Cu un tel se încorporează în ea pe rând ouăle, nuca de cocos, vanilia şi făina cernută. Se omogenizează bine compoziţia.
Forma de brioşe se tapetează cu hârtiuţe speciale komplette website downloaden firefox. În fiecare se toarnă o lingură de compoziţie, se nivelează, se pun deasupra 3 vişine , după care se acoperă cu încă un pic de compoziţie, se pun iar vişine şi se presară un pic de nucă de cocos movies from prime to laptop. Aşa se procedează pentru toate brioşele.
Se coc în cuptorul preîncălzit cam 30 de minute.
Se scot la răcit, apoi se presară cu nucă de cocos şi ciocolată albă rasă sicheren mit tor.
Poftă bună!
Roxana a zis:
O super combinatie..bravo si pupici!
10 iunie 2012 , 19:07
Madi a zis:
Mulţumesc mult. Şi mie îmi place foarte tare combinaţia asta. Pup şi eu!
12 iunie 2012 , 19:36
Buburuza Bubu a zis:
Yuuumy….delicios
10 iunie 2012 , 21:03
Madi a zis:
Buburuza…mă bucur că îţi plac.
12 iunie 2012 , 19:36