Desert cu Miez de Lapte şi căpşuni
Am primit de la Delaco drept cadou o gentuţă cu bunătăţi. Bineînţeles că trebuia să pregătesc ceva bun cu minunaţii bulgăraşi de brânză. Şi m-am gândit la o panna cotta cu căpşuni şi Miez de Lapte. E un desert rapid, uşor şi delicios. Mulţumesc Delaco!
Ingrediente
- 150 ml frişcă lichidă
- 2 linguriţe cu zahăr
- esenţă de vanilie
- 1 lingură gem/dulceaţă de căpşuni
- 1 pliculeţ gelatină
- bulgăraşi Miez de Lapte Delaco
- căpşuni proaspete
- ciocolată albă
Mod de preparare
Frişca lichidă se pune la foc mic împreună cu esenţa de vanilie şi zahărul.
Gelatina se hidratează pentru 10 minute în 75 ml apă rece, apoi se pune la foc mic să se dizolve pentru 1 minut how can I download music to iphone.
Se amestecă cele două compoziţii, se toarnă într-o formă , se adaugă gemul sau dulceaţa de căpşuni şi se dă la rece până se încheagă bitdefender total security 2020 herunterladen.
Se răstoarnă pe un platou, se decorează deasupra cu bulgăraşi Miez de Lapte Delaco şi cubuleţe de căpşuni. Se rade un pic de ciocolată albă şi se serveşte imediat pictures sayings whatsapp for free.
Poftă bună!
Fab Chef a zis:
Simplu, rapid, usor. Si arata minunat!
22 aprilie 2012 , 09:57
Madi a zis:
Fab Chef….mulţumesc.
22 aprilie 2012 , 19:47