Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi
Vă propun un preparat rapid şi gustos.
Ingrediente
- 2 cotlete cu os
- 1 ardei gras sau capia ( de la congelator)
- 2 căţei mari de usturoi
- câteva codiţe de ceapă verde
- ulei
- sare
- piper
- condimente pentru carne de porc
Mod de preparare
Carnea se spală, se şterge şi se presară cu condimente. Se pune la prăjit în puţin ulei încins, apoi se adaugă apă şi se pune capacul ca să se înăbuşe puţin farming simulator for mobile for free. Se pune apă caldă de câte ori este nevoie până ce cărniţa e moale. Când e gata se lasă să scadă apa de tot şi să se rumenească frumos.
Între timp se toacă mărunt ardeiul, usturoiul şi codiţele verzi de ceapă kostenlos rollercoaster tycoon 3en vollversion. Se trag la tigaie pentru câteva minute. Se condimentează cu sare şi piper.
Amestecul de ardei, usturoi şi ceapă se pune peste bucata de carne frumos rumenită schriftarten in word herunterladen. Preparatul se serveşte cald.
Poftă bună!
Cristina a zis:
super bun!
11 decembrie 2011 , 10:39
Madi a zis:
Cristina….mă bucur că îţi place.
11 decembrie 2011 , 19:49
Întrebare a zis:
Interesantă reteta! Dar nu va suparati, ce înseamnă „se trag la tigaie pentru câteva minute”… Aștept răspunsul dv. Multumesc
8 ianuarie 2013 , 03:25