Piept de raţă cu pesto rosso, cus-cus cu urechi-de-lemn şi baby corn murat
Reţeta reprezintă preparatul sărat pe care îl prezint în cadrul campaniei #horecaXperience, organizată de Centrul de training româno-belgian Horeca School în colaborare cu Gourmet Connection şi Desertonline.ro. Simplu, colorat, gustos.
Ingrediente
200 g piept de raţă
2 linguri pesto rosso
50 g cus-cus
câteva urechi-de-lemn hidratate
2 baby corn muraţi
sare
piper
oregano
sos de soia cu ciuperci
Mod de preparare
Se crestează pielea de pe pieptul de raţă.
Se condimentează bine bucata pe ambele părţi cu sare şi piper.
Se pune într-o tigaie uşor încălzită şi se lasă câteva minute pe fiecare parte să prindă crustă herunterladen.
Se pune tigaia la cuptor apoi pentru 6-8 minute, după care carnea se lasă la odihnit.
Între timp se hidratează cus-cus-ul cu 100 ml apă fiartă tomtom map for free.
În două linguri de grăsime de raţă rămasă de la prepararea pieptului se trag la tigaie ciupercile tocate, după care se adugă sosul de soia aternos welt downloaden. Se amestecă cu cus-cus-ul hidratat, o linguriţă de pesto rosso şi oregano şi se amestecă bine.
Pieptul de raţă tăiat bucăţele se serveşte cu sosul pesto, cus-cus-ul cu ciuperci şi baby corn murat mods ls15 kostenlosen.
Poftă bună!