Mousse au chocolat
E un desert pur şi simplu delicios…
Ingrediente
- 150 g ciocolată amăruie
- 3 ouă
- 200 ml frişcă lichidă
- 1 lingură cu zahăr
- 2 linguri cu lichior de ciocolată
- cacao neagră
- esenţă de vanilie
Mod de preparare
Ciocolata se topeşte la bain marie cu 50 ml frişcă lichidă.
Albuşurile se bat spumă tare cu zahărul.
Restul de frişcă se bate şi ea spumă tare mietvertrag online herunterladen.
Gălbenuşurile se amestecă cu esenţa de vanilie şi lichiorul de ciocolată.
În vasul mixerului se pun frisca bătută, spuma de albuşuri, gălbenuşurile şi la urmă ciocolata topită mavic air video herunterladen. Se mixează câteva minute, apoi se porţionează şi se dă la rece. Înainte de servire se pudrează cu cacao neagră din abundenţă.
Poftă bună alfons herunterladen!
Pofticiosu' a zis:
Mouse in the house… mama… mama… Yamiiiiiiiii !!!!
20 mai 2011 , 21:33
corina a zis:
bun-bunutz!
5 iunie 2011 , 17:56