Rulouri yufka cu branză
Ingrediente
- 1 foaie yufka
- caşcaval
- telemea
- cremă de brânză
- piper
- pătrunjel sau mărar
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare
download billing program free of charge full versionSe întinde foaia şi se taie în triunghiuri.
Caşcavalul ras, telemeaua şi crema de brânză (cantităţi la alegere) se amestecă bine starmoney 8 herunterladen. Se adaugă verdeaţa tocată.
Fiecare triunghi de foaie se unge cu compoziţia de brânză, apoi se rulează de la bază spre vârf.
Se prăjesc în ulei încins până se rumenesc frumos herunterladen.
Sunt bune şi calde şi reci.
Poftă bună!
Pofticiosu' a zis:
Interesant 🙂 …. dar… ce sunt foile Yufka? Unde se gasesc, cam cat costa si prin ce difera de alte aluaturi/foietaje, etc?
10 mai 2011 , 22:11
Madi a zis:
Foile Yufka sunt asemanatoare foilor de placinta, doar ca sunt un pic mai groase si au o forma rotunda. Se gasesc la magazinele cu specific turcesc. Ca si pret…..sincer nu stiu, pentru ca eu le-am primit cadou de la cineva din Bucuresti.
11 mai 2011 , 09:27
simonacallas a zis:
Super bune, as manca si eu asa ceva, daca nu gasesc foi youfka de cumparat poate imi fac acasa 🙂
1 iunie 2014 , 20:17