Ciorbă de potroace – Multicooker
Ce-a de-a doua reţetă pregătită la minunatul Multicooker, este o ciorbă de potroace. Sper să vă placă!
Ingrediente
- carne de pui (aripi, piept)
- pipote şi inimi de pui
- 1 morcov
- 1 ceapă mare
- 1 ţelină
- 1 păstârnac
- 1/2 gogoşar sau ardei gras
- 3 linguri de orez
- 4 gălbenuşuri
- 1 ceaşcă de lapte
- 200 g smântână grasă
- 500 ml borş
- ulei
- sare
- piper
- leuştean proaspăt
Mod de preparare
eigenes youtube video herunterladenSe pun in cuva aparatului ulei şi ceapa tocată mărunt şi se selectează programul STEW . Se amestecă din când în cand, apoi ,după 20 de minute se adaugă carnea spălată şiorezul spălat şi se toarnă apă film aus ard mediathek downloaden. Se selectează programul BOIL şi se lasă să fiarbă 40 de minute. Se adaugă restul legumelor tocate şi se lasă să fiarbă în continuare.
Când au mai rămas 10 minute din timp, se adaugă borşul fierbinte, gălbenuşurile frecate cu smântână şi lapte (amestecate cu puţină zeamă din ciorbă ca să ajungă la aceeaşi temperatură şi să nu aibă aspect de tăiat), sare şi piper herunterladen. Când timpul a expirat, se adaugă leuşteanul tocat mărunt.
Se serveşte cu ceapă sau ardei iute.
Poftă bună!