Perişoare speciale cu sos de ceapă
M-am inspirat dintr-unul din numerele mai vechi GoodFood.
Ingrediente
- 500 g carne tocată amestec de porc şi vită
- 2 cârnaţi semi-afumaţi lungi şi subţiri
- 2 felii de pâine
- 1 ceapă
- sare
- piper
- pătrunjel
Sos :
- 2 cepe mari
- 1 conservă de roşii cubuleţe
- 50 ml vin roşu
- 1 foaie de dafin
- usturoi
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Se pregăteşte carnea pentru perişoare : se pun în robot în vasul mic cârnaţii tăiaţi bucăţi mai mici şi ceapa. Se toacă, apoi se adaugă peste carnea deja tocată herunterladen. Pâinea se înmoaie în apă sau lapte şi se scuge bine, apoi se adaugă la compoziţia de carne. Se adaugă sare şi piper din belşug şi pătrunjel tocat mărunt hintergrundbilder vögel kostenlos herunterladen. Se amestecă bine totul şi se lasă la odihnit.
Într-o tavă de cuptor se pune puţin ulei. Se aşează un pat din cepele tăiate julien, apoi se formează perişoare care se pun deasupra, se toarnă vinul şi apa cât să le acopere, usturoi feliat după gust şi foaia de dafin,apoi se dă vasul la cuptor la foc iute herunterladen.
Când a mai scăzut lichidul, se adaugă conserva de roşii, sare şi piper şi se lasă la foc mai mic până mai scade sosul şi se îngroaşă product key windows 7 kostenlos downloaden.
Perişoarele se servesc cu piure sau mămăliguţă.
Poftă bună!