Macrou prăjit cu mălai şi usturoi
Macroul e peştele care îmi place cel mai mult după somon. Prăjit nu îl pregătesc foarte des. Aşa că am profitat în week-end şi mi-am făcut de cap. Am servit alături de cea mai simplă şi uşoară garnitură posibilă. Încercaţi şi voi!
Ingrediente
- 2 macrouri
- mălai
- usturoi ras fin
- sare
- piper
- ulei
- zeamă de lămâie
Mod de preparare
wie kann man von youtube videosenMacrourile se curăţă bine, apoi se porţionează.
Bucăţile de peşte se presară cu sare, piper, zeamă de lămâie şi se ung cu răzătura de usturoi, apoi se dau prin mălai şi se pun la prăjit în ulei încins herunterladen. Se rumenesc pe ambele părţi, apoi se scot la scurs pe hârtie absorbantă.
Se servesc cu garnitură de cartofi fierţi şi asezonaţi cu sare, piper, ulei, oţet şi mărar proaspăt 1&1 rechnung herunterladen. Se mai poate face şi un mujdei dacă usturoiul folosit nu este suficient.
Poftă bună!
Alexa a zis:
Buna! Eu fac pestele pane, dar in loc sa il prajesc, il pun pe o foaie de copt si il dau la cuptor! dureaza 30-40min, e super bun, si … nu e prajit! 😀
29 martie 2012 , 22:45
Madi a zis:
Alexa…eu prăjesc foarte rar peşte….câteodată mi-e poftă….ce să fac? Şi aşa cum spui tu îl mai fac, este la fel de gustos.
1 aprilie 2012 , 21:37